PRESSBILDER - Frilansuppdrag i hela Västra Götaland
Mikael Berglund arbetar främst med blåljusrelaterade händelser inom STO-området - Stenungsund, Tjörn och Orust - men vi tar frilansuppdrag inom hela Västra Götaland.

Vi har utrustning att snabbt kunna leverera stillbilder, video och radio direkt från plats. Vi har nära samarbete med polis och räddningstjänst vilket gör att vi kan komma lite närmare.

Idag är det viktigt att vara på plats och leverera webb-tv eller sända live från direkt från plats. Vi har teknik och erfarenhet av detta och kan snabbt och korrekt sända eller leverera. Vi har gjort livesändningar för Expresen/GT, Aftonbladet, SVT och egen kanal.

Ny teknik
Med drönare, livesändningar och snabbt på plats kan vi erbjuda våra kunder exklusiva bilder direkt från plats i olika format. 

LIVESÄNDNINGAR
Nära nyheter på riktigt! Med 1000-tals livetimmar i ryggen levererar vi liverapporter för både radio, TV och tidningar. Vi har teknik och kunskap att sända direkt där nyheterna händer just nu.

NYHETSFABRIKEN - Blåljus Bohuslän har samarbete med fotografer från Göteborg i söder till Strömstad i norr.  I samarbete med Rescue Photo och Kungälvsnyheter bevakar vi händelser i följande områden:
Stenungsund, Tjörn, Orust, Kungälv, Göteborg, Lilla Edet, Ale, Uddevalla, Färgelanda, Trollhättan, Vänersborg, Munkedal, Lysekil, Tanum och Strömstad

Kontakta oss för mer information
mikael@nyhetersto.se

Liverapport för Expressen TV
Nära nyheter på riktigt!